Outpoken

Burgonyafőzelék, kicsit másképp

Annyi az eltérés, hogy először a vízbe a füstölt húst teszem fel főni (lehet csontos is), amikor már majdnem puha, akkor a felkarikázott burgonyát, hagymát, babérlevelet és ha szükséges sót.

Ezután külön edényben készül a rántás:  kis olaj, rá liszt, pirospaprika, tejföl és mehet is a krumplira. Rottyan párat, és már kész is a főzelék. 

Igazából én ezt a féle főzeléket először Németországban ettem, de az íze annyira megtetszett, hogy azóta mindig így készítem el. Itt Kartoffeleintopf a neve. Kitünő egytálétel! Jó étvágyat hozzá, ha kedvet kaptál az elkészítéshez.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!